advies, ontwerp & realisatie in interieur

P a r t i c u l i e r

Een huis kopen is super spannend en al helemáál als het een oud huis betreft!
Hoe ga je hier jou thuis van maken? Moet de indeling op de kop? Draaien de deuren misschien wel de verkeerde kant op? En waar wil je heen met je was? Hoe ver moet je in je naakie lopen vanaf de douche naar je kledingkast?
Voor misschien wel de toekomstige bewoners van deze woning ging ik aan de slag! Vloerbedekking weg, kleur op de muur en o.a. Een nieuwe keuken laten je gelijk een hele andere sfeer zien!

Vind je het lastig om door een gedateerde inrichting heen te kijken of mis jij net die ene touch aan jouw interieur? Komen jij en jouw partner er samen niet uit of wil je eens helemaal veranderen? Ik kom graag een keer langs om over jullie wensen te sparren!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Studio Lota

Thema door Anders Norén